Pulsoximetru profesional Yonker

Pulsoximetru profesional Yonker :: Pulsoximetre.ro
În stoc
295 lei

Pulsoximetru deget Yonker PM este un aparat profesional, recomandat adulților și copiilor peste 6 ani. Este util în orice urgență medicală deoarece masoară rapid și precis pulsul și saturația de oxigen (SpO2).

Pulsoximetru profesional Yonker este aprobat de FDA (US Food and Drug Administration). Este varianta ideală pentru utilizare în spitale, policlinici, cabinete medicale și acasă.

Acest pulsoximetru profesional dispune de afișarea indicelui de perfuzie (PI) și alarme sonore la depașirea valorilor pulsului și oxigenului. 

Pulsoximetru deget profesional Yonker este fiabil, utilizarea este foarte ușoară, alimentarea se face de la 2 baterii alcaline tip AAA și are autonomie de aproximativ 40 de ore continuu.

Aces pulsoximetru pentru deget este destinat măsurării saturației de oxigen al hemoglobinei din sângele arterial la adulți, poate fi folosit în spitale, în ambulanțe sau la domiciliu.

Pe ecranul LED apare pulsul și saturația în oxigen, precum și starea bateriilor, combinatța perfectă între monitor și senzor într-o singură unitate.

Indicele de perfuzie (PI) este o evaluare a rezistenței pulsatile într-un loc specific de monitorizare (de exemplu, mâna, degetul sau piciorul), și ca atare PI este o măsură indirectă și neinvazivă a perfuziei periferice.

Valorile PI variază de la 0,02% pentru pulsul foarte slab până la 20% pentru un impuls extrem de puternic. Indicele de perfuzie variază în funcție de pacienți, de condițiile fiziologice și de zonele de monitorizare.

Măsurători: saturația de oxigen (SPO2) și pulsul
Afișaj color: SpO2, PR (puls), grafic, indice de perfuzie(PI).
Afișare formă undă puls.
Rezistent la șocuri, protecție împotriva pătrunderii apei.

Garanție 24 de luni

Producător: Patella Ungaria.

Compară modelele de pulsoximetre

Caracteristici

 • Display LED în două culori (galben și albastru);
 • Rezoluția ecranului: 128 x 64 px;
 • Afișare SpO2, PR, bară Puls și Plethysmograma – 6 moduri de afișare – 4 moduri de reglare a luminozității display-ului;
 • Afișare indice de perfuzie (PI);
 • Operare cu un singur buton;
 • Consum mic;
 • Oprire automată;
 • Indicator baterie descărcată;
 • Alimentare cu 2 baterii alcaline AAA sau acumulatori;
 • Durata de viață a bateriilor: aprox. 6 ore de funcționare continuă;
 • Autoreglare pentru diferite grosimi ale degetelor, de la copii (6+) la adulți;

Pulsoximetria

Pulsoximetria este considerată ca fiind cea mai sensibilă tehnică de monitorizare a saturației în oxigen a sângelui arterial periferic și frecvenței pulsului periferic.

Pulsoximetria este adecvată în special pentru pacienți cu probleme cardiace și boli pulmonare.

 

SC ManuFarm SRL

Str. Matei Basarab nr.2,
Craiova, Dolj, România

J16/210/2017
RO37023410