Pulsoximetrul și primele semne de infectare cu coronavirus

Pulsoximetrul și primele semne de infectare cu coronavirus

Nivelul normal de oxigen din sânge este între 95-100%, în timp ce la persoanele infectate cu coronavirus această valoare scade dramatic. O simplă măsurare cu pulsoximetrul poate semnala o infecție la plămâni înainte ca aceasta să devină critică.

Câți dintre voi ați auzit până acum de un Pulsoximetru? Posibil doar dacă lucrați în mediul spitalicesc… însă de câteva luni acest dispozitiv medical este disponibil și ca dispozitiv medical casnic. Este un aparat micuț, ușor de folosit prin montare pe deget, conceput pentru a măsura saturația hemoglobinei și frecvența cardiacă.

De curând, un medic a scris în New York Times că "toate persoanele cu tuse, oboseală și febră ar trebui să aibă un pulsoximetru, chiar dacă nu au făcut testul pentru coronavirus". Vă detaliem mai jos de ce pulsoximetrul este util pentru cei care au sau bănuiesc că au coronavirus.

Toate pulsoximetrele prezentate pe acest site pot fi comandate pe magazinul online www.nextfarma.ro.
Comandă online Compară modele

Saturația hemoglobinei sau, mai pe înțelesul tuturor, nivelul de oxigen din sânge, se modifică la persoanele afectate de COVID-19 (coronavirus). Normal nivelul de oxigen din sânge este între 95-100%, în timp ce la persoanele infectate cu coronavirus această valoare scade dramatic, chiar și până la 50%.

Observații clinice

Observațiile clinice arată că pneumonia cauzată de coronavirus se manifestă inițial prin scăderea nivelului de oxigen din sânge, cu câteva zile înainte ca pacienții să manifeste dificultăți de respirație. Astfel, prin monitorizarea cu ajutorul unui pulsoximetru persoanele care prezintă simptome de infectare cu coronavirus pot determina din timp dacă prezintă o infecție pulmonară și deci riscă să ajungă în stare critică.

Acest lucru se poate face acasă cu ajutorul dispozitivului medical de tip pulsoximetru, iar în cazul unor valori scăzute ale nivelui de oxigen din sânge se anunța urgent medicul!

Scăpați în câteva secunde de grija și teama că aveți simptome specifice coronavirus sau riscați complicații pulmonare prin simpla monitorizare casnică cu ajutorul Pulsoximetrului!

First Name
Manuela
Last Name
Dincă

SC ManuFarm SRL

Str. Matei Basarab nr.2,
Craiova, Dolj, România

J16/210/2017
RO37023410