Pulsoximetru deget cu IP

Pulsoximetru deget cu IP Berry BM1000D
În stoc
89 lei
Redus de la 125 lei

Pulsoximetru pentru deget cu IP este un aparat profesional, recomandat adulților. Este util în orice urgență medicală deoarece masoară rapid și precis pulsul și saturația de oxigen (SpO2).

Garanție: 24 luni.

Pulsoximetru deget Berry BM1000D este fiabil, utilizarea este foarte ușoară, alimentarea se face de la 2 baterii alcaline tip AAA și are autonomie de aprox. Autonomie 15 de ore.

Pulsoximetrul este destinat măsurării saturației de oxigen a hemoglobinei din sângele arterial la adulți, poate fi folosit în spitale, la ambulanțe sau la domiciliu. Pe ecranul LED apare pulsul și saturația in oxigen, precum și starea bateriilor, combinația perfectă între monitor și senzor într-o singură unitate.

Măsurători: saturația de oxigen (SPO2) și pulsul

Afișaj: SpO2, PR (puls)

Rezistent la șocuri, protecție împotriva pătrunderii apei.

Precizia măsurătorilor: puls ± 2% oxigen ±2%

Durata de folosire:  aproximativ 3 ani pentru o utilizare medie de 15 măsurători pe zi.

Producător: Berry

Compară modelele de pulsoximetre

Specificații pulsoximetru deget cu IP:

 • Dispozitiv certificat medical (certificarea în conformitate cu Directiva privind dispozitivele medicale);
 • Oprire automată după 8 secunde;
 • Afișaj electronic, 4 direcții de afișare;
 • Măsoară saturația de oxigen din sânge (SpO2), nivelurile și rata pulsului;
 • Indice de perfuzie PI;
 • Indicator pentru nivelul bateriei;
 • Saturația de oxigen din sânge și rezultatele impulsuri pot fi afișate sub formă de grafic cu bare sau forme de undă;
 • Sursa de alimentare - 2 baterii x AAA înlocuibile;
 • Durata de folosire: aproximativ 3 ani pentru o utilizare medie de 15 măsurători pe zi;
 • Gama de măsurare - SpO2: 70% - 100% Puls: 25 până la 250 bătăi / min;

Recomandare: achizitionați doar pulsoximetre cu certificat CE.
Acestea sunt dispozitive medicale certificate și doar acestea sunt potrivite uzului uman avand ca beneficiu principal o abatere mult mai mică, deci o măsurare corectă a concentrației de oxigen și a pulsului.

Pulsoximetrul Berry 1000D este un produs certificat. Distribuitor avizat de Ministerul Sănătății !

Indicele de perfuzie este o indicație a rezistenței pulsului la locul senzorului. Valorile IP variază de la 0,02% pentru pulsul foarte slab până la 20% pentru un impuls extrem de puternic. Indicele de perfuzie variază în funcție de pacienți, de condițiile fiziologice și de zonele de monitorizare.

Cum funcționează pulsoximetrul Berry BM1000D

În timpul unei citiri a oximetriei pulsului, unde mici de lumină trec prin sângele din deget, măsurând cantitatea de oxigen. Face acest lucru prin măsurarea schimbărilor de absorbție a luminii în sângele oxigenat sau dezoxigenat. Procedeul nu este dureros și astfel, pulsoximetrul va putea să redea care este nivelul saturației de oxigen, dar și ritmul cardiac.

Datorită dimensiunilor mici ale pulsoximetrului și rapidității de măsurare acest pulsoximetru pentru deget este varianta ideală pentru utilizare în spitale, policlinici, cabinete medicale dar și acasă.

Poate fi folosit pentru a monitoriza starea de sănătate a persoanelor cu orice tip de afecțiune care influențează nivelul de oxigen din sânge, dar și capacitatea unei persoane de a tolera o activitate fizică. Cu ajutorul unui pulsoximetru poți monitoriza capacitatea de efort fizic, folosind aparatul în timpul exercițiilor fizice.

Pachetul conține:

 • Pulsoximetru Berry BM1000D
 • baterii
 • manual utilizare

Pulsoximetria

Pulsoximetria este considerată ca fiind cea mai sensibilă tehnică de monitorizare a saturației în oxigen a sângelui arterial periferic și frecvenței pulsului periferic.

Pulsoximetria este adecvată în special pentru pacienți cu probleme cardiace și boli pulmonare.

 

Atenție!

Produsele medicale nu sunt jucării. Aparatul a fost conceput pentru utilizarea practică, însă nu poate înlocui un consult medical. Pulsoximetrul NU are scop de diagnosticare. În caz de valori anormale afișate, va rugăm mergeți la medic pentru o examinare ulterioară.

Nu folosiți niciodată materiale de curățare abrazivă, precum lana de otel sau lustru pentru metale. Nu lăsați niciun lichid sa patrundă in produs, si nu scufundati părți ale dispozitivului în niciun lichid. Evitați să turnați lichid pe dispozitiv atunci cand il curatati. Este interzis sa lasati produsul expus direct razelor soarelui, a unor substante chimice sau la temperaturi ridicate.

Măsurătorile SpO2 pot fi afectate negativ în prezența luminii ambientale ridicate.

SC ManuFarm SRL

Str. Matei Basarab nr.2,
Craiova, Dolj, România

J16/210/2017
RO37023410